Zij maken Zeeland veilig

Martin Janse

Brand op de camping in Burgh-Haamstede! Hoe is dit ontstaan? En wat kunnen we hier van leren om het te voorkomen? Om op deze vragen antwoord te vinden wordt de hulp opgeroepen van brandonderzoeker Martin Janse.

brandweer zeeland martin Janse

Marjolein Franken

Marjolein zorgt ervoor dat radioactief afval veilig wordt opgeslagen. Hoe zij dit doet? Lees het hier!

Marjolein Franken

Marcella Keus

Is er een dier in nood? Dan bel je dierenwelzijn Walcheren. Marcella zorgt er voor dat deze stichting voldoende en goede vrijwilligers heeft. Hoe? Dat lees je in haar verhaal.

marcella dierenwelzijn

Colin van Winkelen

De gemeenten wil graag advies over veiligheid, want ze willen een nieuwe wijk bouwen! Dan roepen ze de hulp in van Colin van Winkelen. Hij vertelt ook nog eens wat je moet doen als je een gifwolk ziet! Lees het hier.

Colin van Winkelen

Barry en Cor Houmes

Als het een geur heeft kan Barry het vinden. Samen met zijn baasje Cor speuren zij de provincie Zeeland af. Hoe dit politie duo dat doet en hoe zij samen trainen, lees je in hun verhaal!

Barry en Cor HOumes politie Zeeland

Jan Fluijt

Jan Fluijt is verkeersbegeleider in Wemeldinge. Maar niet voor wegverkeer, maar voor verkeer op het water!  Hij zorgt er met zijn team voor dat dit veilig kan. Hoe? Dat lees je in zijn verhaal.

Jan fluijt

Jan Willem Vermeulen

Jan Willem Vermeulen is al járen brandweerman en vrijwilliger. Daarnaast is hij ook al een tijdje brandonderzoeker. Waarom wilde hij dit graag doen? En wat betekent hij voor de Zeeuwen? Je leest het hier!

Jan Willem Vermeulen

Willem van Dort

Heb je weleens gehoord van een boomcoordinator groen? Belangrijker dan je misschien denkt! Wat doet Willem van Dort dan precies in de gemeente Vlissingen? Lees zijn verhaal!

Willem van Dort

Patrick Rovers

Patrick Rovers is onderdeel van team verkeer politie. Specifieker is dit dienst infra. Benieuwd wat hij doet en hoe hij Zeeland veilig houdt? Lees zijn verhaal!

Patrick ROvers van Politie