Hans Gentenaar - van der Landen

BHV'er productiebedrijf Middelburg

Wat voor werk doe je?ย 
Mijn functie is Quality & Environment Inspector, dit houd in dat ik het beleid schrijf voor deze 2 takken. In het kort, beheren en behouden van goede kwaliteit en een dit nog een zo milieu vriendelijk.

Waarom ben je dit werk gaan doen?
Ik vind het leuk om bezig te zijn binnen het hele bedrijf, en niet alleen maar te focussen op een bepaalde afdeling. In deze functie kan ik project matigย overal in het bedrijf mijn werk uitvoeren, en kom ik dus overal en nergens.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—บ ๐—•๐—›๐—ฉ'๐—ฒ๐—ฟ ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ต๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ?
Klaar staan bij een noodgeval! Tijdens mijn werk heb ik altijd mijn werktelefoon mee voor het geval ik gebeld word. Binnen ons bedrijf is de belangrijkste taak iedereen veilig naar buiten te krijgen. We hebben een redelijk veelzijdig gebouw waar veel kennis is vereist om alle plekken te controleren. Als BHV'er ben je alleen opgeleid tot levensreddend handelen. Als EHBO'er sta ik ook nog eens klaar voor wanneer er een medisch ongeval gebeurt.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ด๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ƒ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ?
Mijn missie is het veiligheidsbewust maken van de medewerkers, dus vooral de "verantwoordelijkheid" leggen bij de werknemers. Dit doen door het gebruiken van diverse kleine presentaties en rondgangen. Mijn tip is dus: doe of vraag dit ook bij jouw werkgever. Zo maak je jouw bedrijf een stuk veiliger en daarmee Zeeland!