Zeeuwse Week van De Veiligheid 2022

Doe mee met de Zeeuwse Week van De Veiligheid

Op initiatief van Veiligheidsregio Zeeland staat in heel Zeeland één week veiligheid in al z’n facetten centraal. Het doel van de Zeeuwse Week van de Veiligheid is drieledig:

  • Het risicobewustzijn van Zeeuwen vergroten;
  • Zeeland Veilig als platform voor (fysieke) veiligheid promoten;
  • De samenwerking tussen de verschillende veiligheidspartners en overheden naar voren brengen.

Radio en TV
Op werkdagen tijdens de Zeeuwse Week van de Veiligheid staat ook Omroep Zeeland stil bij het thema veiligheid. Zowel op radio als tv! Wij vragen aan de Zeeuwen wat ze weten over veiligheid. Op de radio bij Elsa van Hermon zijn weer vragen te raden waar je ook leuke prijzen kan winnen. Zijn er activiteiten van brandweerposten en vele andere organisaties die bijdragen aan veiligheid. 

Volg ons op sociale media!
Wil je handige veiligheidstips en actuele incidentinformatie ontvangen op je tijdlijn? Volg Zeeland Veilig dan op Facebook (www.facebook.com/zldveilig) of Twitter (twitter.com/vrz)! Tijdens de Zeeuwse Week van de Veiligheid lees je er alles over de activiteiten die worden georganiseerd en organiseert Zeeland Veilig acties met leuke prijzen!

Kijk voor een compleet overzicht van alle activiteiten op www.zeelandveilig.nl/veiligheidsweek. Wil je bijdragen aan een activiteit? Stuur dan een mail

Samen maken we Zeeland Veilig!

.