Zeeuwse Week van de Veiligheid

Hoe veilig leef jij?

Hoe goed we met z’n allen ook ons best doen om Zeeland veilig te houden voor inwoners en bezoekers, 100 procent garantie op veiligheid bestaat niet. Er kan altijd wat misgaan. Denk aan een woningbrand, wateroverlast na extreme regenval of een ongeval in een tunnel. Maar ook een ernstige griepgolf of een grootschalige uitval van ICT-systemen door bijvoorbeeld hackers kunnen ernstige gevolgen hebben. 

Om de inwoners van Zeeland bewust te maken van de gevaren in onze regio, initieerde Veiligheidsregio Zeeland van maandag 7 t/m zondag 13 oktober 2019 voor de 3e keer de Zeeuwse Week van de Veiligheid. Aan de week deden diverse (veiligheids)organisaties in Zeeland mee.

In de terugblik op de week lees je hoe de Zeeuwse Week van de Veiligheid 2019 is verlopen.

Ook het jaarverslag Zeeland Veilig 2019 is beschikbaar.

 

Activiteitenprogramma Zeeuwse Week van de Veiligheid 2020

De vierde Zeeuwse Week van de Veiligheid  (ZWVdV) is van 5 tot en met 11 oktober 2020. Aan de afgelopen edities van de ZWVdV hebben verschillende partners op het gebied van veiligheid deelgenomen. Deelnemers waren zowel overheidspartners als particuliere bedrijven. Van gemeente tot ziekenhuis, van DOW Benelux tot ZLM. Omdat veiligheid van iedereen is zijn we op zoek naar initiatieven en partners die deel willen nemen aan de Zeeuwse Week van de Veiligheid. Heb je zelf een idee of suggestie dan horen we het graag! Mailen kan via zeelandveilig@vrzeeland.nl.

Omroep Zeeland zendt tijdens de Zeeuwse Week van de Veiligheid het programma Zeeland Veilig uit

Omroep Zeeland

Ook dit jaar zendt Omroep Zeeland tijdens de Zeeuwse Week van de Veiligheid het programma 'Zeeland Veilig' uit, waarin presentatrice Arieke van Liere op zoek gaat naar de gevaren in Zeeland

Eerdere uitzendingen
Facebook

Facebook Zeeland Veilig

Op onze Zeeland Veilig Facebook pagina word je op de hoogte gehouden van actuele incidenten in Zeeland. En je vindt er handige tips over veiligheid in en om het huis! Volg je ons nog niet? Doe het snel! 

Facebook Zeeland Veilig