Zeeland Veilig Pop-up Store Tholen

Hoe doof je een vlam in de pan? Hoe hang je een rookmelder op? En welke risico's lopen we eigenlijk in Zeeland? Je komt erachter in de Zeeland Veilig Pop-up Store. Je vindt de pop-up store in oktober in de binnenstad van Terneuzen.

In de Zeeland Veilig Pop-up Store ervaar je in zes „kamers“ op een interactieve manier wat je kunt doen om o.a. brand te voorkomen, hoe je je huis veilig kunt maken en wat je moet doen als er toch iets misgaat! Tijdens je bezoek kan je gericht vragen stellen aan een van de aanwezige brandweer-medewerkers. Daarnaast kun je als bezoeker allerlei informatieve filmpjes bekijken en worden er foto's en voorwerpen uit onder andere brandonderzoeken getoond. Een bezoekje aan de Zeeland Veilig Pop-up Store maakt je leven veiliger! 


Locatie en openingstijden

Waar: Binnenstad Terneuzen
Wanneer: oktober
Openingstijden:  
Entree: Gratis
Voor wie: Van jong tot oud!
Sfeerbeeld van de Zeeland Veilig Pop-up Store in Vlissingen

ZATERDAG 21 JULI
RODE KRUIS GEEFT DEMONSTRATIE AED

Op zaterdag 21 juli is het Rode Kruis van 13.00 - 16.00 uur in de pop-upstore in Tholen aanwezig. Twee personen van de afdeling Tholen - Reimerswaal laten zien wat het Rode Kruis zoal doet.

Ook laten ze zien hoe een AED wordt ingezet bij een reanimatie. Voor volwassenen is er de mogelijkheid om wat basisvaardigheden reanimatie te oefenen. Ook aan de kinderen is gedacht met een verrassende activiteit. Verder is er aandacht voor de EHBO-opleiding en is informatiemateriaal aanwezig.  

ZATERDAG 21 JULI
TANKAUTOSPUIT THOLEN AANWEZIG

De Tankautospuit van Tholen staat van 12.00 tot 16.00 uur met vier mensen bij de Pop-upstore. Je kunt hem bezichtigen en vragen stellen aan de brandweermensen.

Wil je de Zeeland Veilig Pop-up Store met een groep bezoeken? Bijvoorbeeld een schoolklas of ouderenbond? Wij geven graag een rondleiding of presentatie op maat! Mail je verzoek naar de coördinator Brandveilig Leven van Brandweer Zeeland. 

Hangen de rookmelders bij jou thuis op de goede plek? Hoe verklein je in jouw woning het risico op brand? En wat is de optimale vluchtroute in jouw woning? We komen het graag bij jou persoonlijk thuis uitleggen. Vraag een gratis woningcheck aan in de Zeeland Veilig Pop-up Store.

Heb je vragen over de Zeeland Veilig Pop-up store? Denk je als organisatie ook een bijdrage te kunnen leveren? Of wil je graag dat de Pop-up Store na Tholen naar jouw gemeente komt? Neem dan contact op met het team Brandveilig Leven van Brandweer Zeeland.