Zeeland Veilig Pop-up Store Oostburg

Hoe doof je een vlam in de pan? Hoe hang je een rookmelder op? En welke risico's lopen we eigenlijk in Zeeland? Je komt erachter in de Zeeland Veilig Pop-up Store. Je vindt de pop-up store van 20 maart t/m 24 april in het pand aan het Eenhoornplantsoen, in de binnenstad van Oostburg. 

In de Zeeland Veilig Pop-up Store ervaar je in zes „kamers“ op een interactieve manier wat je kunt doen om o.a. brand te voorkomen, hoe je je huis veilig kunt maken en wat je moet doen als er toch iets misgaat! Tijdens je bezoek kan je gericht vragen stellen aan een van de aanwezige brandweer-medewerkers. Daarnaast kun je als bezoeker allerlei informatieve filmpjes bekijken en worden er foto's en voorwerpen uit onder andere brandonderzoeken getoond. Een bezoekje aan de Zeeland Veilig Pop-up Store maakt je leven veiliger! 


Locatie en openingstijden

Waar: Eenhoornplantsoen 5, Oostburg
Wanneer: van 20 maart t/m 24 april 2019
Openingstijden: Woensdag van 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 16.00 uur
Entree: Gratis
Voor wie: Van jong tot oud!
Sfeerbeeld van de Zeeland Veilig Pop-up Store in Vlissingen

OPENING ZEELAND VEILIG POP-UP STORE
Datum: 
Woensdag 20 maart 
Tijdstip: 09.30 - 11:00 uur

 

OP DE FOTO MET BRANDWEERMAN SAM 
Datum: Zaterdag 23 maart 
Tijdstip: 13:00 - 16:00 uur 

 

UITLEG/DEMO KLEINE BLUSMIDDELEN 
Datum: Zaterdag 30 maart 
Tijdstip: 10:00 - 16:00 uur 

 

OP DE FOTO MET BRANDWEERMAN SAM 
Datum: Zaterdag 6 april 
Tijdstip: 13:00 - 16:00 uur 

 

AED/REANIMATIE EN EHBO: RODE KRUIS 
Datum: Zaterdag 13 april
Tijdstip: 13:00 - 16:00 uur

 

KANTELAUTO VEILIG VERKEER NEDERLAND 
Datum: Zaterdag 20 april
Tijdstip: 13:00 - 16:00 uur

 

AFSLUITING ZEELAND VEILIG POP-UP STORE 
Datum: Woensdag 24 april 
Tijdstip: 15:30 - 16:00 uur 

 

Kleur je met ons mee? Lever jouw kleurplaat in bij de Zeeland Veilig Pop-up Store vóór zaterdag 20 april en wie weet win jij één van de vier prachtige prijzen! Op woensdag 24 april maakt de jury de winnaars bekend tijdens de feestelijke afsluiting van de Pop-up Store. Zorg dat je erbij bent! 

Download jouw kleurplaat!

Let op: De kleurwedstrijd loopt van 20-03-2019 t/m 20-04-2019.Om mee te doen aan de wedstrijd moet de lijst volledig worden ingevuld en samen met de kleurplaat worden ingeleverd in de Pop-up store Eenhoornplantsoen 5 te Oostburg. Na afloop worden de gegevens verwijderd.

Wil je de Zeeland Veilig Pop-up Store met een groep bezoeken? Bijvoorbeeld een schoolklas of ouderenbond? Wij geven graag een rondleiding of presentatie op maat! Mail je verzoek naar de coördinator Brandveilig Leven van Brandweer Zeeland. 

Hangen de rookmelders bij jou thuis op de goede plek? Hoe verklein je in jouw woning het risico op brand? En wat is de optimale vluchtroute in jouw woning? We komen het graag bij jou persoonlijk thuis uitleggen. Vraag een gratis woningcheck aan in de Zeeland Veilig Pop-up Store.

Heb je vragen over de Zeeland Veilig Pop-up store? Denk je als organisatie ook een bijdrage te kunnen leveren? Of wil je graag dat de Pop-up Store na Oostburg naar jouw gemeente komt? Neem dan contact op met het team Brandveilig Leven van Brandweer Zeeland.