Zeeland Veilig Pop-up Store Tholen

Hoe doof je een vlam in de pan? Hoe hang je een rookmelder op? En welke risico's lopen we eigenlijk in Zeeland? Je komt erachter in de Zeeland Veilig Pop-up Store. Je vindt de pop-up store van 14 juni t/m 21 juli in het pand aan de Eendrachts weg 3, in de binnenstad van Tholen.

In de Zeeland Veilig Pop-up Store ervaar je in zes „kamers“ op een interactieve manier wat je kunt doen om o.a. brand te voorkomen, hoe je je huis veilig kunt maken en wat je moet doen als er toch iets misgaat! Tijdens je bezoek kan je gericht vragen stellen aan een van de aanwezige brandweer-medewerkers. Daarnaast kun je als bezoeker allerlei informatieve filmpjes bekijken en worden er foto's en voorwerpen uit onder andere brandonderzoeken getoond. Een bezoekje aan de Zeeland Veilig Pop-up Store maakt je leven veiliger! 


Locatie en openingstijden

Waar: Eendrachtsweg 3, Tholen
Wanneer: 14 juni t/m 21 juli 2018
Openingstijden: Dinsdag, donderdag en zaterdag van 10:00 - 16:00 uur
Entree: Gratis
Voor wie: Van jong tot oud!
Sfeerbeeld van de Zeeland Veilig Pop-up Store in Vlissingen

ZATERDAG 16 JUNI
WIN EEN LEUKE PRIJS! OP DE FOTO MET BRANDWEERMAN SAM

Op zaterdag 16 juni kun je tussen 10:30 en 12:00 op de foto met je favoriete TV-held! Brandweerman Sam loopt deze ochtend rond in het centrum van Tholen. Upload je jouw foto met Brandweerman Sam op Facebook? Dan maak ook nog eens kans op een leuke prijs! Hoe werkt het? 

  • Maak een foto met Brandweerman Sam;
  • Upload deze foto op Facebook;
  • Zet je bericht openbaar als je de foto deelt; 
  • Gebruik de hashtag #ZeelandVeilig; 
  • Houd de Facebookpagina van Zeeland Veilig in de gaten voor de uitslag van de winactie! 

Wil je de Zeeland Veilig Pop-up Store met een groep bezoeken? Bijvoorbeeld een schoolklas of ouderenbond? Wij geven graag een rondleiding of presentatie op maat! Mail je verzoek naar de coördinator Brandveilig Leven van Brandweer Zeeland. 

Hangen de rookmelders bij jou thuis op de goede plek? Hoe verklein je in jouw woning het risico op brand? En wat is de optimale vluchtroute in jouw woning? We komen het graag bij jou persoonlijk thuis uitleggen. Vraag een gratis woningcheck aan in de Zeeland Veilig Pop-up Store.

Heb je vragen over de Zeeland Veilig Pop-up store? Denk je als organisatie ook een bijdrage te kunnen leveren? Of wil je graag dat de Pop-up Store na Tholen naar jouw gemeente komt? Neem dan contact op met het team Brandveilig Leven van Brandweer Zeeland.