ZeelandVeiligApp is nu online!

Alle incidenten direct op je telefoon!

Passend bij de website www.zeelandveilig.nl is een app ontwikkeld. Doel van de app is het geven van informatie en adviezen bij dreigingen en incidenten. Denk aan een dreiging van een overstroming, een natuurbrand of een zeer zware storm. Of een flinke brand, grootschalige uitval van stroom of een ongeval met een gevaarlijke stof in jouw omgeving. Situaties waarbij je snel wil weten wat er aan de hand is en wat je kan doen om jezelf en eventueel mensen in je omgeving in veiligheid te brengen.  

De app maakt gebruik van de informatie over gevaren en het live blog bij incidenten op de website ZeelandVeilig.nl. Zodra er een wat groter incident is in Zeeland is dit in de app te zien. Klik je op het blokje dan wordt je doorgeleid naar het liveblog op de website.  

Begin 2022 volgt de mogelijkheid om een pushmelding (alarmering) te ontvangen bij incidenten in je naaste omgeving of in een zelfgekozen postcodegebied. Vanaf dan is de app ook verkrijgbaar in de Appstore en de Google Playstore. Nu is de app op je telefoon te installeren vanaf de website: https://app.zeelandveilig.nl. Kies voor ‘ZV-app toevoegen aan je startscherm’ en de app is gereed voor gebruik.  

ZeelandVeilig app