Verzamel onze stickers bij Rescue Zeeland

Op woensdag 9 augustus neemt Veiligheidsregio Zeeland met verschillende onderdelen deel aan Rescue Zeeland. Bezoek ze allemaal, verzamel er stickers en maak kans op een rondleiding op een brandweerkazerne, inclusief een rit in een tankautospuit. 

Verschillende brandweerposten laten zich zien (Koudekerke en Olympiaweg Vlissingen), het duikteam, de Gevaarlijke Stoffen Eenheid en het Rope Rescue Team. Daarnaast laten Brandveilig Leven en Zeeland Veilig zien welke gevaren er in Zeeland zijn en hoe je je daartegen kunt wapenen. 

Om niks te missen hebben we een stickeractie opgetuigd. Bij elk onderdeel kun je een stickerkaart krijgen waarop elk onderdeel van VRZ staat. Heb je dat onderdeel bij Rescue bezocht, dan krijg je een sticker. Verzamel er zo veel mogelijk en lever de kaart in bij de stand van Zeeland Veilig. 

Alle kaarten met minimaal vijf stickers dingen mee naar een prijs. En dat is niet de minste prijs. De winnaar verdient een rondleiding voor 4 personen op een brandweerkazerne, inclusief een rit in een tankautospuit. Zowel de kazerne in Goes als Middelburg stelt die prijs beschikbaar. 

In de aanloop naar het internationale reddingsevenement op de boulevard in Vlissingen hebben we de afgelopen tijd als teaser een aantal onderdelen in de etalage gezet. Lees ze hier terug.

Rope Rescue Team: Geen piek te hoog en geen dal te diep  

Gevaarlijke Stoffen Eenheid: Wie zitten er toch in die astronautenpakken?

VR game: Zoek het uit: Overleef jij een gifwolk

Zeeland Veilig: Wist jij dat we er zijn voor jouw veiligheid?

Post Olympiaweg Vlissingen: Lees hun verhaal maandag op onze Facebook-pagina 

Rescue Zeeland