Ondernemerssymposium: Veiligheid in de agrarische sector

Ondernemerssymposium: Veiligheid in de agrarische sector

Datum: Maandag 8 oktober 2018
Tijdstip: 19.30 uur
Locatie: Het Fruitteeltmuseum, Annie M.G. Schmidtsingel 1, 4421 TA Kapelle

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een ogenschijnlijk klein voorval heeft soms grote gevolgen. Kortsluiting, een klein vonkje of broei kunnen een compleet bedrijf in as leggen. Als het sein ‘Brand meester’ wordt gegeven is de brand wel geblust, maar start de nazorg, het beantwoorden en verwerken van vele vragen, en bovenal: het gevecht om de toekomst van het bedrijf.

In de Zeeuwse Week van de Veiligheid willen we op maandag 8 oktober 2018 aandacht schenken aan brandveiligheid in de agrarische sector. De gemeente Kapelle en Veiligheidsregio Zeeland nodigen Zeeuwse agrariërs uit om een kennisavond over brandveiligheid in de agrarische sector bij te wonen. De avond vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur in het Fruitteeltmuseum (Annie M.G. Schmidtsingel 1) te Kapelle.

Marco Tramper, brandpreventiespecialist van Veiligheidsregio Zeeland, vertelt die avond aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe u uw bedrijf veilig kunt inrichten. Wat schrijft de wet- en regelgeving voor? En wat kunt u zelf aanvullend nog doen? Rinke Hoogesteger van inspectiebedrijf Windkracht Beheer zoomt in op het belang van veilige elektrische installaties. Tijdens de avond is er veel ruimte voor discussie, kennisdeling en netwerken. 

Interesse? Aanmelden kan door een e-mail met uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer te sturen naar j.van.hove@kapelle.nl.