Woningbrand Poststraat Stavenisse

Laatst bijgewerkt 15-03-2023
woensdag, 15 maart 2023 om 12:24:38
Gesloten

Er is brand uitgebroken in de aanbouw aan de achterzijde van een woning aan de Poststraat in Stavenisse.

De brand is uitslaand, vlammen en rook slaan uit het dak. Brandweer is met twee blusvoertuigen ter plaatse. De hoogwerker vanuit Bergen op Zoom is onderweg naar het brandadres. Ter ondersteuning van de brandweereenheden is tevens een waterwagen ter plaatse gevraagd.

woensdag, 15 maart 2023 om 12:30:54 - Brand is meester

Eerste brandweereenheid meldt dat het de brand meester is. De brand is beperkt gebleven tot de aanbouw en niet doorgeslagen naar de woning zelf, wel is er rookschade in de woning. De brandweereenheden zijn nog aan het nablussen en verrichten sloopwerkzaamheden om de laatste resten af te blussen.

De brandweereenheden die nog onderweg waren naar het brandadres, keren terug naar de kazeren.

Stichting Salvage komt ter plaatse om te ondersteuning bij de afhandeling van de schade.

Einde berichtgeving.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.