Woningbrand Kasteelstraat Vlissingen

Laatst bijgewerkt 4-12-2022
zondag, 4 december 2022 om 3:53:54
Gesloten

Omstreeks 3:40u is brand gemeld in een woning aan de Kasteelstraat in Vlissingen. Omdat er mogelijk nog personen binnen zijn, is de brandweer met meerdere blusvoertuigen ter plaatse.

zondag, 4 december 2022 om 5:05:19

Alle naastgelegen woningen zijn door de brandweer gecontroleerd en geventileerd. De betrokken bewoners zijn opgevangen door het ambulancepersoneel. Een aantal is nagekeken ivm rookinhalatie. Alle bewoners, behalve het betrokken pand (beneden- én bovenwoning), keren terug naar hun woning.

De bewoners van de getroffen beneden- én bovenwoning zijn door de brandweer gered. Nadat zij zijn behandeld door het ambulancepersoneel, zijn ze vervoerd naar het ziekenhuis.

De door brand getroffen benedenwoning, evenals de bovenwoning, zijn door brand- en rookschade niet bewoonbaar.

De brandweer rondt haar werkzaamheden af en keer terug naar de kazerne.

Einde berichtgeving.

zondag, 4 december 2022 om 4:29:40 - 3 personen uit woning gered

Door de brandweer zijn in totaal drie personen uit de woning gered. Deze personen hebben rook ingeademd en worden door het aanwezige ambulancepersoneel nagezien.

De naastgelegen woning hebben last van de rook en zijn korte tijd ontruimd geweest. De bewoners, 11 in totaal, zijn ter plaatse opgevangen een aantal bewoners is nagezien door het ambulancepersoneel ivm rookinhalatie. De woningen worden door de brandweer geventileerd.

zondag, 4 december 2022 om 4:08:38 - Brandmeester

De officier van dienst meldt dat de brand meester is. Ook de naastgelegen woningen worden door de brandweer gecontroleerd.

Stichting Salvage komt ter plaatse om de bewoners te ondersteunen bij de afhandeling van de schade.

zondag, 4 december 2022 om 4:03:47

Brandweer is met drie blusvoertuigen,een hoogwerker en een officier van dienst ter plaatse. Het pand bestaat uit een beneden en een bovenwoning, waarvan de beneden woning in brand staat.

Door de eerste brandweereenheden zijn twee personen uit de woning gered. De woning wordt verder doorzocht. Er zijn meerdere ambulances onderweg naar het brandadres.

Terug naar meldingen