Woningbrand Julianastraat Terneuzen

Laatst bijgewerkt 30-09-2021
donderdag, 30 september 2021 om 17:05:18
Gesloten

Omstreeks 16:40uur is brand uitgebroken in een woning aan de Julianastraat in Terneuzen. 

De brand is ontstaan op de begane grond van de woning. Brandweer is met twee blusvoertuigen ter plaatse en gestart met het bestrijden van de brand. De brand is inmiddels uitgebreid naar de verdieping van de woning.

donderdag, 30 september 2021 om 17:52:49

De bewoner is veilig buiten en niet gewond. De woning daarentegen is niet bewoonbaar. De brand is niet doorgeslagen naar de buren of verdieping, maar heeft veel schade op de begane grond en de verdiepingsvloer aangericht, op de verdieping is er rookschade. De aangrenzende woning heeft lichte overlast van rook / stank ook daar zal Stichting Salvage ondersteuning bieden.

Brandweer rondt haar werkzaamheden af.

Einde berichtgeving.

donderdag, 30 september 2021 om 17:21:44 - Brand is meester

Brandweer meldt dat de brand meester is.

De brand heeft forse schade aangericht. Stichting Salvage komt ter plaatse om te ondersteunen bij de afhandeling van de schade.

 

 

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.