Woningbrand in De Graaffstraat in Goes

Laatst bijgewerkt 16-11-2023
donderdag, 16 november 2023 om 14:09:46
Gesloten

We zijn met twee blusvoertuigen en een autoladderwagen uitgerukt voor brand in De Graaffstraat in Goes. Vanwege rookontwikkeling is opgeschaald naar middelbrand.

donderdag, 16 november 2023 om 14:43:16

De persoon die we hebben gered, heeft geen medische hulp nodig. De dieren worden nagekeken door de dierenambulance. We gaan de portiekflat en woning ventileren en keren daarna terug naar de posten. De stichting Salvage is onderweg om te assisteren bij de afhandeling van de schade. Einde berichtgeving.

Wil je snel op de hoogte gebracht worden van een incident in je omgeving? Download de Zeeland Veilig-app in de Appstore of de Google Playstore.

donderdag, 16 november 2023 om 14:21:55

We hebben één persoon met de ladder gered van de bovenverdieping. Daarnaast hebben we drie huisdieren gered. De vier woningen in de flat zijn verkend en daarbij zijn geen personen of dieren meer aangetroffen. De brand is ook uit. Daarom is het sein brand meester gegeven.

donderdag, 16 november 2023 om 14:13:38

Er is brand op de benedenverdieping van een woning in een portiekflat. Daarbij komt veel rook vrij. Blijf uit de rook, want rook van brand is altijd ongezond. Probeer te voorkomen dat je rook inademt.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.