Strobalenpers in brand aan de Notendaalseweg bij Sint Maartensdijk

Laatst bijgewerkt 23-07-2020
donderdag, 23 juli 2020 om 16:19:54
Gesloten

Aan de Notendaalseweg bij Sint Maartensdijk staat een strobalenpers in brand op een akkerland. Door de brand in de pers, is op meerdere plaatsen brand ontstaan op het veld. 

donderdag, 23 juli 2020 om 17:18:56 - brand is geblust

De brand in de balenpers en op het land is geblust, de brandweer gaat inpakken en keert daarna terug naar de kazerne. De gewonde man is onderzocht en behandeld in de ambulance en gaat niet naar het ziekenhuis.

Einde berichtgeving.

donderdag, 23 juli 2020 om 16:51:41

De man die op de balenpers aan het werk was bij het uitbreken van de brand heeft lichte brandwonden opgelopen en rook ingeademd. Ambulance is aanwezig om deze man te behandelen. De balenpers is inmiddels geblust, er branden nog enkele strobalen op het land.

donderdag, 23 juli 2020 om 16:24:43

Inmiddels drie blusvoertuigen en waterwagen aanwezig om de brand in de strobalenpers en op het land te bestrijden.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.