schuurtjes in brand aan de Mascagnistraat in Terneuzen

Laatst bijgewerkt 23-12-2020
woensdag, 23 december 2020 om 5:50:18
Gesloten

Aan de Mascagnistraat in Terneuzen staat een schuurtje in brand, de brand is uitslaand, slaat over naar schuur van de buren en dreigt over te slaan naar een woning.

Blijf uit de rook, als je last hebt van de rook, sluit dan ramen, deuren en ventilatie.Er worden twee blusvoertuigen ingezet.

woensdag, 23 december 2020 om 6:21:34

Het schuurtje waar de brand is begonnen is ontzet door de explosie, hierdoor is het dak ingestort. Daardoor moet de brandweer breek- en sloopwerk verrichten om bij de brandhaarden te komen. Het volledig blussen zal nog enige tijd duren. De brandweer zal in de naastgelegen woningen voor de zekerheid metingen uitvoeren voordat de bewoners weer naar binnen kunnen. Er zijn naast de ene bewoner geen mensen of dieren gewond geraakt.

Einde berichtgeving.

woensdag, 23 december 2020 om 6:12:16 - sein brand meester

De officier van dienst geeft zojuist sein brand meester.

woensdag, 23 december 2020 om 5:59:06

Een van de bewoners heeft rook ingeademd, daarvoor is een ambulance onderweg. Er heeft zich voor aankomst van de brandweer een explosie voorgedaan in het schuurtje. Het schuurtje is hierdoor fors beschadigd. De bewoners van de naastgelegen woningen zijn voor de zekerheid uit de woning gehaald door de politie.

woensdag, 23 december 2020 om 5:52:20

De brand woedt in een bijgebouw van een woning en een schuurtje van de buren, Er komt flink wat rook vrij door de brand. De brandweer zet in om verdere uitbreiding te voorkomen.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.