Brand woning Sluispad Burgh-Haamstede

Laatst bijgewerkt 18-01-2023
woensdag, 18 januari 2023 om 1:24:41
Gesloten

Er is melding gemaakt van uitslaande brand uit een hoekwoning aan het Sluispad te Burgh-Haamstede. Brandweer is aanrijdend.

woensdag, 18 januari 2023 om 1:56:52

De officier van dienst meldt brand meester te zijn. Na een zoekslag is niemand in de woning aangetroffen, er zijn door de brand geen mensen gewond geraakt. Eenheden blussen na en gaan dan weer retour naar de posten. Einde berichtgeving.

woensdag, 18 januari 2023 om 1:44:45

Twee blusvoertuigen, uit Burgh-Haamstede en Renesse, zijn aanwezig. De brand is onder controle. De woning wordt momenteel geventileerd en er wordt binnen een zoekslag gemaakt om te kijken of er nog iemand aanwezig is.

woensdag, 18 januari 2023 om 1:32:40

Eerste blusvoertuig is aanwezig en gestart met brandbestrijding, tweede is onderweg. Er is sprake van uitslaande brand uit de woning. De benedenverdieping staat volledig in brand. Het is nog onduidelijk of er nog mensen in de woning aanwezig zijn. 

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.