Brand woning Piccardtstraat Goes

Laatst bijgewerkt 21-05-2023
zondag, 21 mei 2023 om 0:33:55
Gesloten

Er is brand in de schuur / aanbouw van een woning aan de Piccardtstraat te Goes. Brandweer is met twee blusvoertuigen en een ladderwagen aanwezig en gestart met de brandbestrijding.  

zondag, 21 mei 2023 om 3:03:31

De brandweer rond de werkzaamheden af en gaat dan retour naar de posten. De bewoners kunnen daarna terug in de woning. Stichting Salvage is aanwezig voor ondersteunen in de afhandeling van de schade. Einde berichtgeving.

zondag, 21 mei 2023 om 2:05:30

De officier van dienst heeft zojuist het sein brand meester gegeven. 

zondag, 21 mei 2023 om 1:27:24

Het gehele pand is verkend, er zijn definitief geen mensen meer aanwezig. Nog steeds rook uit het platte dak van de aanbouw. Voor bestrijding is het nodig sloopwerk te verrichten. De inschatting is dat dit nog zeker een uur gaat duren. Daarom is ook logistieke ondersteuning opgeroepen. 

zondag, 21 mei 2023 om 0:56:17

Het betreft een appartementencomplex. De mensen die op moment van uitbreken van de brand in de woning aanwezig waren, zijn direct naar buiten gegaan. Voor de zekerheid verkent de brandweer de appartementen / kamers. Daarbij is vooralsnog niemand aangetroffen. Ambulance blijft voor de zekerheid aanwezig. De brand zit in het dak van de schuur, de brandweer verwacht nog enige tijd nodig te hebben om dat goed te bestrijden.

zondag, 21 mei 2023 om 0:39:06

Flinke brand in de schuur / aanbouw die aan de woning vast zit. Lichte rook in de woning. Eerste blusvoertuig bezig met blussen, andere eenheden doorzoeken woning naar eventuele slachtoffers.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.