Brand woning Oude Rijksweg Nieuw- en Sint Joosland

Laatst bijgewerkt 8-09-2022
donderdag, 8 september 2022 om 10:11:46
Gesloten

Er is melding gemaakt van uitslaande brand in een woning aan de Oude Rijksweg te Nieuw- en Sint Joosland. Brandweereenheden uit Middelburg en Arnemuiden zijn gealarmeerd en onderweg. Geef hulpdiensten de ruimte en blijf uit de rook.

donderdag, 8 september 2022 om 11:50:32

Brandweer heeft de inzet afgerond. Eenheden gaan retour naar de posten. Einde berichtgeving.

donderdag, 8 september 2022 om 10:51:31

De officier van dienst heeft het sein brand meester gegeven. Voor verdere verkenning moet gas en elektra tijdelijk worden afgesloten, daarvoor is Stedin ter plaatse. De naastgelegen woningen worden hierdoor ook tijdelijk afgesloten, en zijn daarvan door de brandweer ter plaatse op de hoogte gesteld.

donderdag, 8 september 2022 om 10:25:38

De brandweer meldt dat de brand in de woning onder controle is. De naastgelegen woningen hebben ook rookschade. Brandweereenheden zijn op dit moment bezig met doorverkennen. Er is niemand in de woning aangetroffen. Stichting Salvage wordt opgeroepen voor het ondersteunen van de eigenaren van de woningen bij het afhandelen van de schade.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.