brand woning Axelsestraat Terneuzen

Laatst bijgewerkt 21-12-2020
maandag, 21 december 2020 om 16:28:07
Gesloten

In een woning aan de Axelsestraat in Terneuzen woedt brand, er zijn twee blusvoertuigen en hoogwerker ingezet. Er is ook bij de buren rookontwikkeling zichtbaar.

maandag, 21 december 2020 om 16:50:36

Door de brand in de meterkast van de ene woning is ook brand bij de buren ontstaan. Er is in beide woningen schade door de brand en rook. Het vuur is inmiddels geblust, de woningen worden geventileerd. Er zijn geen mensen of dieren geond geraakt door de brand. De brandweer gaat na het ventileren opruimen.

Einde berichtgeving.

maandag, 21 december 2020 om 16:43:13

De brand heeft in de meterkast van een woning gewoed. In de naastgelegen woning is ook schade ontstaan. Door de brand is bij ongeveer dertig woningen de stroomvoorziening uitgevallen. Voor de stroomuitval is DNWG ingezet. Het is nog onduidelijk hoe lang de storing zal duren.

maandag, 21 december 2020 om 16:35:15

De officier van dienst geeft zojuist sein brand meester. 

maandag, 21 december 2020 om 16:31:47

De hulp van Stichting Salvage  is ingeroepen om de bewoners te ondersteunen bij de afhandeling van de schade.

 

 

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.