Brand tractor schuur Langedreef Zuiddorpe

Laatst bijgewerkt 20-03-2023
maandag, 20 maart 2023 om 17:43:41
Gesloten

Er is sprake van een uitslaande brand in een landbouwschuur aan de Langedreef te Zuiddorpe. In de schuur stond een tractor in brand, de brand is inmiddels overgeslagen naar de schuur. Er zijn geen mensen of dieren in de schuur aanwezig. Brandweereenheden zijn net ter plaatse gekomen en starten met de brandbestrijding. Er is sprake van veel rookontwikkeling. Rook is altijd schadelijk, blijf uit de rook en sluit ramen en ventilatie.

maandag, 20 maart 2023 om 17:54:47

De blusvoertuigen van posten Westdorpe en Sas van Gent waren snel ter plaatse, waardoor de brand snel onder controle was. Zojuist is het sein brand meester gegeven. De brandweer zal nog nablussen. Het uit voorzorg gealarmeerde watertransportsysteem kan retour naar de post. Einde berichtgeving.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.