Brand stacaravan camping Hoogenboomlaan Renesse

Laatst bijgewerkt 9-02-2023
donderdag, 9 februari 2023 om 1:49:11
Gesloten

Er is melding gemaakt dat er twee caravans in brand zouden staan op een camping aan de Hoogenboomlaan te Renesse. Vanwege de locatie en de mogelijkheid tot waterwinning is direct opgeschaald naar middelbrand, waarmee meerdere blusvoertuigen en een waterwagen zijn gealarmeerd. Eerste eenheden uit Renesse en Burgh-Haamstede zijn ter plaatse en geven aan dat het gaat om 1 caravan en zijn gestart met blussen.

donderdag, 9 februari 2023 om 2:38:45

Sein brand meester gegeven. De caravan is volledig afgeblust. Eenheden pakken in en gaan retour naar de posten. Einde berichtgeving.

donderdag, 9 februari 2023 om 2:08:52

Het gaat om één stacaravan die uitgebrand is. De twee blusvoertuigen kregen de brand snel onder controle, er heeft geen uitbreiding naar andere caravans plaatsgevonden. De overige gealarmeerde eenheden hoefden daarom niet meer door te komen. Er zijn geen mensen of dieren bij de brand gewond geraakt.  

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.