Brand restaurant camping 't Torentje Kloosterweg Burgh-Haamstede

Laatst bijgewerkt 13-05-2023
zaterdag, 13 mei 2023 om 8:25:22
Gesloten

Er is brand uitgebroken in een restaurant op camping 't Torentje aan de Kloosterweg in Burgh-Haamstede. Brandweer is met twee blusvoertuigen en een waterwagen ter plaatse om de brand te bestrijden. De brand is uitslaand.

zaterdag, 13 mei 2023 om 9:13:02 - Brand is meester

De officier van dienst meldt dat de brandweer de brand meester is. Het vuur is uit, de brand heeft in een deel van het restaurant gewoed, overal in het pand is veel rook- en roetschade.

Er was tijdens de brand niemand in het restaurant aanwezig, er zijn geen gewonden.

Team brandonderzoek komt ter plaatse om de brand te onderzoeken.

Einde berichtgeving.

zaterdag, 13 mei 2023 om 8:36:20

Brandweer meldt dat het vuur grotendeels uit is, het pand staat vol met rook. Brandweereenheden gaan het pand verder verkennen en doorzoeken. Om gas en elektra af te schakelen is Stedin ter plaatse gevraagd.

Stichting Salvage komt ter plaatse om de eigenaren te ondersteunen bij de afhandeling van de schade.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.