Brand nieuwbouwlocatie Oostsingel Goes

Laatst bijgewerkt 24-06-2022
vrijdag, 24 juni 2022 om 2:15:11
Gesloten

Er is gemeld dat er brand is bij een bouwsteiger van een nieuwbouwlocatie aan de Oostsingel te Goes. De brandweer is met meerdere blusvoertuigen onderweg. 

vrijdag, 24 juni 2022 om 2:42:31

De brandweer heeft het sein brand meester gegeven. De brandweer heeft controles uitgevoerd in het naastgelegen verzorgingstehuis. Er was sprake van wat onrust onder de bewoners, maar er hoefde niet te worden ontruimd. Binnen was geen sprake van rook en is geen koolstofmonoxide gemeten. De eenheden keren terug naar hun post. Einde berichtgeving.

vrijdag, 24 juni 2022 om 2:17:41

De eerste eenheden van de brandweer zijn inmiddels ter plaatse en zijn gestart met blussen. De brand lijkt onder controle. Momenteel wordt gecontroleerd of het nabijgelegen verzorgingstehuis last heeft gehad van de rookontwikkeling.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.