Brand Industrieweg Bruinisse

Laatst bijgewerkt 24-04-2019
woensdag, 6 juni 2018 om 3:21:06
Gesloten

In een pand aan de Industrieweg in Bruinisse woedt brand in een loods met houtopslag. Inmiddels twee blusvoertuigen aanwezig, derde en ladderwagen zijn onderweg. 

04:02:21

De loods wordt geventileerd. Het dak wordt vanuit de ladderwagen met een warmtebeeldcamera nog gecontroleerd. Het derde blusvoertuig is niet ingezet en inmiddels terug naar de kazerne.

Einde berichtgeving.

03:47:41 - Brand meester

De officier van dienst meldt sein brand meester.

03:41:07

De vlammen zijn inmiddels grotendeels gedoofd. Met de ladderwagen wordt het dak nader onderzocht op mogelijke vuurresten. Het betreft een bitumen dak. De ploegen verkennen verder in de loods. Er komt vrijwel geen rook vrij.

03:31:12

Ook het derde blusvoertuig is ter plaatse, dit derde voertuig is op voorhand gealarmeerd omdat er hout ligt opgeslagen in de loods.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Sluit dan ramen en deuren en zet ventilatie uit. Blijf uit de rook.

Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.