Brand in woning Schuttershof in Kapelle

Laatst bijgewerkt 30-04-2023
zondag, 30 april 2023 om 4:37:32
Gesloten

Brand in woning aan het Schuttershof in Kapelle. De brandweer is aanwezig met twee blusvoertuigen en is gestart met blussen. De brand dreigt over te slaan naar de naastgelegen woning. Voor zover bekend staan alle personen buiten. 

zondag, 30 april 2023 om 5:27:40

De officier van dienst meldt brand meester. Brandweer moet wel nog wat sloopwerkzaamheden doen en is dus nog even bezig. 

Einde berichtgeving.

zondag, 30 april 2023 om 5:09:16

De brand is grotendeels uit, de brandweer is aan het nablussen. Ook wordt het dak gecontroleerd. Salvage is onderweg om te assisteren bij de afhandeling van de schade. Bij het pand waar de brand begon is ook binnen schade, de woning van de buren heeft alleen aan de buitenzijde gebrand.  

zondag, 30 april 2023 om 4:40:31

Er is ook brand aan het dak, daarom wordt ook een hoogwerker gealarmeerd. 

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.