Brand in woning aan de Spoorstraat in 's-Heer Arendskerke

Laatst bijgewerkt 28-11-2023
maandag, 27 november 2023 om 23:57:18
Gesloten

We zijn met twee blusvoertuigen en een autoladder uitgerukt voor een woningbrand in de Spoorstraat in 's-Heer Arendskerke. Bij de brand komt rook vrij; probeer altijd uit de rook te blijven.

dinsdag, 28 november 2023 om 1:04:14

We zijn de brand meester. Stichting Salvage is opgeroepen om te ondersteunen bij de afhandeling van de schade. Einde berichtgeving.

Wil je snel op de hoogte gebracht worden van een incident in je omgeving? Download de Zeeland Veilig-app in de Appstore of de Google Playstore.

dinsdag, 28 november 2023 om 0:50:30

De brand is ontstaan in de schoorsteen en is in de tussenvloer terechtgekomen. Via het plafond van de begane grond zijn we op zoek naar de precieze plek.

dinsdag, 28 november 2023 om 0:24:01

De brand bevindt zich in de vloer tussen de begane grond en de eerste verdieping. We doen sloopwerkzaamheden om de precieze plaats te vinden.

dinsdag, 28 november 2023 om 0:16:13

Er is brand op de eerste verdieping van de woning. We zijn aan het blussen. Er zijn geen mensen meer in de woning.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.