brand in woning aan de Hobeinstraat Vlissingen

Laatst bijgewerkt 24-05-2021
maandag, 24 mei 2021 om 1:44:16
Gesloten

Brand in woning aan de Hobeinstraat Vlissingen, 2 blusvoertuigen ingezet. 

maandag, 24 mei 2021 om 2:57:38

De brand is uit, de woningen worden geventileerd. Eén blusvoertuig controleert nogmaals alle ruimten en gaat hierna inpakken en daarna terug naar de kazerne.

Einde berichtgeving.

 

maandag, 24 mei 2021 om 2:10:58

De brand heeft in de meterkast van een woongebouw, op de hoek van de straat gewoed. De naastgelegen woning heeft geen schade door de brand. Er zijn geen mensen of dieren gewond geraakt, de uitgerukte ambulance is niet ingezet. Door de rook- en roetschade in het gebouw kunnen de bewoners vannacht niet terug. Het personeel van twee blusvoertuigen is ingezet, de autoladder is niet meer ingezet.

Voor de vier bewoners wordt tijdelijke opvang elders gezocht in overleg met de gemeente Vlissingen. Ook is de hulp van Stichting Salvage ingeroepen om de bewoners en de eigenaar te assisteren.

maandag, 24 mei 2021 om 2:01:04 - sein brand meester

Zojuist sein brand meester gegeven.

maandag, 24 mei 2021 om 1:50:30

De brand woedt in de meterkast en de ruimte ernaast. De bovenverdieping wordt verkend op eventuele brand.

maandag, 24 mei 2021 om 1:46:45

De brand woedt aan de achterzijde van een woning, er zijn twee blusvoertuigen ingezet. Autoladder is onderweg.. 

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.