Brand in schuurtje Westhavendijk Wilhelminadorp

Laatst bijgewerkt 21-09-2022
woensdag, 21 september 2022 om 20:05:21
Gesloten

Aan de Westhavendijk in Wilhelminadorp is brand ontstaan in een schuurtje naast een woonhuis. Vanwege het gevaar voor overslag naar het woonhuis is brandweer uitgerukt met twee blusvoertuigen. Het eerste blusvoertuig is inmiddels ter plaatse.

Bij de brand komt rook vrij, probeer altijd  uit de rook te blijven.

woensdag, 21 september 2022 om 20:26:52

De officier van dienst meldt brand meester te zijn. De brand is uit, maar er wordt nog wel een poosje nageblust. Door de inzet van de brandweer is het naastgelegen schuurtje niet in brand geraakt. 

Stichting Salvage wordt opgeroepen om de bewoners te helpen met afhandeling van de schade. 

Einde berichtgeving.

woensdag, 21 september 2022 om 20:11:05

Het schuurtje staat inmiddels volledig in brand, een ander wordt bedreigd. De brandweer probeert te voorkomen dat de brand overslaat naar het andere schuurtje. In het schuurtje stond een gasfles, deze is inmiddels eruit en veilig weg gezet. 

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.