Brand in het dak van een woning aan de Tolweg in Sint-Annaland

Laatst bijgewerkt 31-03-2024
zondag, 31 maart 2024 om 20:43:23
Gesloten

Aan de Tolweg in Sint-Annaland is brand in het dak van een woning. We zijn met meerdere voertuigen bij het incident aanwezig en gaan de brand blussen.

zondag, 31 maart 2024 om 21:30:20

De officier van dienst meldt brand meester. We zijn de woning nog aan het ventileren. Een deel van het dak is gesloopt om zeker te zijn dat er geen brandgevaarlijke plekken meer zaten. We gaan zo opruimen en keren dan terug naar de kazerne. Einde berichtgeving.

Wil je snel op de hoogte gebracht worden van een incident in je omgeving? Download de Zeeland Veilig-app in de Appstore of de Google Playstore.

zondag, 31 maart 2024 om 21:11:40

De brand is niet uitslaand en de rook is al een heel eind opgetrokken. We zijn nu het dak aan het onderzoeken op brandgevaarlijke plekken.

zondag, 31 maart 2024 om 21:02:31

De bewoners van de woning zijn veilig buiten. De stichting Salvage is opgeroepen om hen te helpen met de afhandeling van de schade. De bovenverdieping van de woning staat vol rook. Met de hulp van de hoogwerker gaan we onder de dakpannen kijken of daar ook plekken zitten met brand.

zondag, 31 maart 2024 om 20:47:40

Het gaat om een uitslaande brand in het dak. Behalve met twee blusvoertuigen zijn we ook met een waterwagen aanwezig. Vanuit Bergen op Zoom komt nog een hoogwerker helpen om te blussen.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit*. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

* Weet je niet hoe je ventilatie uitzet? Bekijk dan het filmpje op onze website