Brand in een gebouw aan de Anthony Fokkerstraat in Goes

Laatst bijgewerkt 15-05-2024
woensdag, 15 mei 2024 om 0:29:13
Gesloten

We zijn uitgerukt voor brand in een gebouw aan de Anthony Fokkerstraat in Goes. We zijn met twee blusvoertuigen ter plaatse. Er komt rook vrij. Blijf uit de rook, want deze is giftig.

Einde berichtgeving.

Wil je snel op de hoogte gebracht worden van een incident in je omgeving? Download de Zeeland Veilig-app in de Appstore of de Google Playstore.

woensdag, 15 mei 2024 om 0:52:02

We hebben de vleugel van het gebouw gecontroleerd. Daar is geen rook of brand aangetroffen. We hebben ook gemeten of er sprake is van koolstofmonoxide, maar dat is niet het geval. We dragen het gebouw over aan de beheerder en gaan zelf terug naar de kazernes.

woensdag, 15 mei 2024 om 0:33:39

We zien rook komen uit een kamer op de begane grond. De personen die daar wonen staan buiten. We zien momenteel geen brand en gaan op onderzoek uit. 

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit*. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

* Weet je niet hoe je ventilatie uitzet? Bekijk dan het filmpje op onze website