Brand in bovenwoning Vrouwestraat Vlissingen

Laatst bijgewerkt 6-11-2023
maandag, 6 november 2023 om 15:20:59
Gesloten

In de Vrouwestraat in Vlissingen is brand in een bovenwoning. Omdat onduidelijk is of er nog iemand in de woning is zijn we met twee blusvoertuigen en een redvoertuig  uitgerukt. De eerste eenheid is net aangekomen en gaat naar binnen.
Er komt rook uit een van de ramen. Rook is niet gezond, probeer altijd uit de rook te blijven. 

maandag, 6 november 2023 om 15:51:47

De brand is uit, we gaan nu ventileren. Ook wordt in de naastgelegen woningen gecontroleerd of ventileren daar nodig is. 

Eén persoon heeft lichte brandwonden en rook ingeademd, deze wordt ter plaatse nagezien en behandeld door de ambulanceverpleegkundige.

Salvage is onderweg om te assisteren bij de afhandeling van de schade. Einde berichtgeving.

Wil je snel op de hoogte gebracht worden van een incident in je omgeving? Download de Zeeland Veilig-app in de Appstore of de Google Playstore.

maandag, 6 november 2023 om 15:24:57

Er is brand in de keuken, we starten met blussen.  Er zijn geen mensen meer in de woning. 

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.