Brand in bovenwoning Eendrachtsweg Tholen

Laatst bijgewerkt 4-09-2021
zaterdag, 4 september 2021 om 20:19:58
Gesloten

Er is brand uitgebroken in een bovenwoning aan de Eendrachtsweg in Tholen. De brandweer is met een blusvoertuig aanwezig, een tweede blusvoertuig en hoogwerker zijn onderweg. Uit de bovenwoning komt veel rook. 

Rook is altijd ongezond, probeer uit de rook te blijven.

zaterdag, 4 september 2021 om 21:23:48

De Officier van Dienst heeft brand meester gemeld. De brandweer is nog even bezig met afronden van de werkzaamheden en gaat dan terug naar de kazerne. 

Einde berichtgeving. 

zaterdag, 4 september 2021 om 20:39:05

De brandweer heeft de hond die nog aanwezig was in de woning gered. Er worden nog enkele vertrekken verkend of er nog brandhaardjes zijn. 

Stichting Salvage wordt opgeroepen om de eigenaar te ondersteunen bij het afhandelen van de schade.

zaterdag, 4 september 2021 om 20:32:32

De bevelvoerder meldt dat de brand onder controle is. Brandweer gaat nu ventileren om goed zich te krijgen in de woning. 

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.