Brand in appartement aan de Weststraat Aardenburg

Laatst bijgewerkt 15-05-2024
woensdag, 15 mei 2024 om 16:56:57
Gesloten

We zijn met meerdere eenheden onderweg naar de Weststraat in Aardenburg. Hier is een brand gemeld in een appartementencomplex.

Einde berichtgeving.

Wil je snel op de hoogte gebracht worden van een incident in je omgeving? Download de Zeeland Veilig-app in de Appstore of de Google Playstore.

woensdag, 15 mei 2024 om 17:18:11

We gaan verder met ventileren en voeren daarna metingen uit. We hebben twee blusvoertuigen en de hoogwerker ingezet. Er zijn geen mensen en dieren betrokken.

woensdag, 15 mei 2024 om 17:15:24 - Het sein brand meester is gegeven

We hebben de brand op de eerste verdieping geblust. Er is verder alleen rook in de andere appartementen. De appartementen worden nu geventileerd.

woensdag, 15 mei 2024 om 16:59:55

Er woedt brand in een appartement op de eerste verdieping. Op andere plekken in het complex zijn rookmelders geactiveerd. We zijn gestart met blussing en zoeken naar eventuele andere vuurhaarden.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit*. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

* Weet je niet hoe je ventilatie uitzet? Bekijk dan het filmpje op onze website