Brand bij bedrijf aan de Drieschouwen Zuid bij Axel

Laatst bijgewerkt 24-04-2019
zaterdag, 10 november 2018 om 17:38:09
Gesloten

Brand in loods van bedrijf aan de Drieschouwen Zuid bij Axel. Brandweer zet in voorkomen verdere uitbreiding naar naastgelegen bedrijven. 

18:42:03

Er zal nog geruime tijd worden nageblust. Tijdens het blussen kan er nog rookoverlast optreden. Zorg dat je niet in de rook staat! Sluit ramen, deuren en ventilatie bij overlast.

 

Einde berichtgeving

18:24:52 - Sein Brand Meester

Zojuist sein brand meester gegeven.

18:18:33

Er worden twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet om de brand te blussen. Een meetploeg brengt de effecten van de rook in beeld. De overige eenheden keren deels terug naar hun kazernes.

18:01:32 - Loods staat volledig in brand, geen uitbreidingsrisico naar omgeving

De loods van een autobedrijf staat volledig in brand. Er is geen uitbreidingsrisico meer naar de omgeving.  Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. 

Er zijn knallen gehoord bij de brand, dit is zeer waarschijnlijk veroorzaakt door autobanden. 

17:50:36

Er zijn in middels vier blusvoertuigen onderweg of ingezet, tevens grootwatertransport, watertankwagen en hoogwerker. 

17:45:45

Van het naastgelegen transportbedrijf zijn medewerkers onderweg om vrachtwagens weg te rijden.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit.

Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.