Brand bedrijventerrein in Hoek

Laatst bijgewerkt 7-08-2018
dinsdag, 7 augustus 2018 om 19:05:40
Gesloten

Er is een uitslaande brand in een gebouw op een bedrijventerrein aan de Innovatieweg in Hoek. De brandweer is ter plaatse. Er is een grote rookontwikkeling die over Terneuzen trekt. Het advies is om ramen, deuren en ventilatie dicht te zetten.

20:13:06

Zojuist is het sein 'brand meester' gegeven. De brandweer is nog aan het nablussen.

Einde berichtgeving.

19:32:26

Op het bedrijventerrein staan meerdere gebouwen. Bij één van de gebouwen is er brand in de dakbedekking. Er zijn geen mensen meer in het pand. In verband met de grootte van het terrein met meerdere panden is grote brand afgegeven. De brandweer is bezig met bluswerkzaamheden. De waarschuwing over de rook die over Terneuzen trok wordt bij deze ingetrokken. Dit is niet meer aan de orde.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit.

Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.