Brand bakoven fabriek 's-Heer Arendskerke

Laatst bijgewerkt 13-06-2023
dinsdag, 13 juni 2023 om 13:14:38
Gesloten

Er is brand uitgebroken in een bakoven in een fabriek te 's-Heer Arendskerke. Het aanwezige personeel is zelf gestart met de brandbestrijding. Het pand is door BHV-ers ontruimd. Er zijn geen slachtoffers. We zijn met meerdere blusvoertuigen onderweg.

dinsdag, 13 juni 2023 om 13:54:22

We hebben de brand in de oven weten te blussen en de officier van dienst geeft het sein brand meester. Omdat de fabriek vol raak staat ventileren we en gaan dan retour naar de posten. Einde berichtgeving.

dinsdag, 13 juni 2023 om 13:32:41

De brand is binnen in de fabriek. Er zijn geen effecten voor de omgeving. Alle medewerkers staan buiten en we hebben de brandbestrijding overgenomen van het BHV-personeel. We zijn met drie blusvoertuigen aanwezig. 

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.