Autobrand in Vylainlaan Heikant

Laatst bijgewerkt 29-03-2024
vrijdag, 29 maart 2024 om 13:01:10
Gesloten

We zijn met meerdere voertuigen uitgerukt voor een autobrand in de Vylainlaan in Heikant. De auto staat dicht bij een woning. We gaan blussen en uitbreiding naar de woning proberen te voorkomen.

vrijdag, 29 maart 2024 om 13:45:01

De hoogwerker heeft onder de dakpannen geen brandgevaarlijke plekken gevonden. We gaan zo opruimen en daarna keren de eenheden terug naar de kazernes. Einde berichtgeving.

Wil je snel op de hoogte gebracht worden van een incident in je omgeving? Download de Zeeland Veilig-app in de Appstore of de Google Playstore.

vrijdag, 29 maart 2024 om 13:17:30

Het sein brand meester is gegeven. In de woning staat nog rook. We gaan daarom binnen ventileren. Voor de zekerheid komt de hoogwerker nog ter plaatse om het dak te controleren.

vrijdag, 29 maart 2024 om 13:07:28

De autobrand is geblust. Het vuur heeft delen van de woning geraakt. We gaan nu onderzoeken hoe erg dat is. Hiervoor hebben we ook een hoogwerker opgeroepen. Deze kan worden gebruikt om het dak te onderzoeken.

Terug naar meldingen
Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit*. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

* Weet je niet hoe je ventilatie uitzet? Bekijk dan het filmpje op onze website