Edith van der Reijden nieuwe Commandant Brandweer / Bestuurssecretaris Veiligheidsregio Zeeland

Vandaag, 21 december 2017, is in de vergadering van het Algemeen Bestuur de nieuwe Commandant Brandweer / Bestuurssecretaris van Veiligheidsregio Zeeland, mevrouw Edith van der Reijden, geïntroduceerd. Zij zal pas op 1 maart 2018 met haar werkzaamheden starten maar was vandaag aanwezig om kennis te maken met de leden van het Algemeen Bestuur.

De keuze voor mevrouw Van der Reijden (ir. Edith van der Reijden MCDm, 1965) was unaniem en het Algemeen Bestuur ziet in haar een uitstekende kandidaat om de veiligheidsregio in de organisatieontwikkelingen te begeleiden.

Mevrouw Van der Reijden heeft haar managementervaring opgedaan bij veiligheidsregio’s, waterschappen en het ministerie van Binnenlandse Zaken. Ze heeft een brede kennis op het gebied van samenwerkings- en organisatievraagstukken, ook op bestuurlijk vlak. Haar inhoudelijke expertise op het gebied van veiligheid, crisismanagement en watermanagement gebruikt ze hierbij en ze combineert dit met een goed gevoel voor draagkracht van een organisatie. Daarnaast heeft zij ruime ervaring binnen de Brandweer.

 

Delen op social media: