Recreatieondernemers

Informatie voor recreatieondernemers

Vanaf maandag 15 juni mogen alle campings in Nederland weer hun sanitaire ruimtes gebruiken. In Zeeland stopt tegelijkertijd de begrenzing op het aantal verhuurde slaapplaatsen. Alle vormen van toeristisch nachtverblijf zijn weer toegestaan. Registreren is niet meer nodig.

Meer informatie is te lezen in de lijst met toeristische vragen. Algemene informatie voor ondernemers is te vinden op de pagina met veelgestelde vragen

Download hier een factsheet (PDF document) voor toeristen met landelijke en Zeeuwse maatregelen voor toeristen

 

Verhuur van bedrijfsmatig te verhuren recreatiewoningen is toegestaan voor verhuurders die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als logiesverstrekker en die recht hebben de logiesaccommodatie te verhuren. Sinds 15 mei is particuliere verhuur eveneens weer toegestaan. Al het genoemde mag vanaf 15 juni 100% verhuren. Registreren is dus niet meer nodig.

Omdat de druk op de zorg afneemt en er meer zorgcapaciteit beschikbaar is. Inmiddels blijkt de druk op zorg in Zeeland al voldoende tijd beheersbaar. VRZ heeft in overleg met de GGD besloten dat 100% van de slaapplaatsen in accommodaties weer verhuurd mag worden. 

Je kunt de lijst met veelgestelde vragen en antwoorden hier vinden.

De noodverordening kunt u hier vinden.