Rescue Vlissingen

Rescue Vlissingen is het grootste internationale hulpverleningsevenement in Nederland.15 augustus 2018 vormt de boulevard van Vlissingen opnieuw het decor van spectaculaire shows en demonstraties. Van 12.00 - 18.00 uur kom je er alles te weten over hulpverlening op het land, water en in de lucht. Er worden branden geblust, het Rope Rescue Team daalt van hoogte af naar beneden, er zijn spectaculaire vliegshows (onder andere van een Chinook helikopter), je kunt leren reanimeren, duikteams komen in actie en autowrakken worden met indrukwekkend materieel opengeknipt... Kortom: zes uur lang kijk je je ogen uit! 

Ook Zeeland Veilig is dit jaar weer aanwezig op Rescue. In onze tent kom je alles te weten over de verschillende gevaren in Zeeland en krijg je uitleg over brandveiligheid in en om het huis. En..... Brandweerman Sam komt op bezoek! Vergeet dus zeker niet een bezoekje te brengen aan de Zeeland Veilig / Brandveilig Leven tent! 

Ook veel andere onderdelen en brandweerposten van Veiligheidsregio Zeeland geven acte de presence tijdens Rescue 2018. Het duikteam, Rope Rescue Team, de GHOR, Bevolkingszorg... Je maakt tijdens Rescue kennis met vrijwel alle onderdelen van Veiligheidsregio Zeeland. 

Volledige programma

Kijk voor het complete programma en de plattegrond op www.rescuevlissingen.nl.