Vaardigheidstoets jeugdbrandweer 19 nov.

Zaterdag 19 november 2016 wordt de Onderlinge Zeeuwse Jeugdbrandweer Vaardigheidstoets gespeeld in Zierikzee. Het is de eerste keer dat Zierikzee deze toets organiseert. De eerste ploegen beginnen om 8:30 uur en de laatste rond 15:00 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Je kunt je melden bij de kazerne van Zierikzee, Regenboogstraat 17.

Geheim scenario 
Dertien jeugdteams doen mee aan de toets. Er zijn twee banen, één voor de Aspiranten (16 t/m 18 jaar) en één voor de Junioren (12 t/m 15 jaar). Er wordt een realistisch scenario geoefend, dat geheim blijft tot op de dag van de toets. De ploegen mogen namelijk niet van te voren weten wat hen te wachten staat.

Foto’s en filmpjes
Er mogen foto’s en filmpjes worden gemaakt, maar deze mogen pas vanaf 18:00 uur gedeeld worden op sociale media (Twitter, Facebook, Instagram etc.). Dit is om te voorkomen dat het scenario en de locatie al uitlekt, voordat de laatste ploeg is begonnen. 

Prijsuitreiking
De wedstrijden worden vooral om de eer gespeeld, wel is er een prijsuitreiking. Om 17:30 uur overhandigt loco burgemeester Jacqueline van Burg de prijzen aan de nummers één, twee en drie van zowel de Aspiranten als Junioren. Daarnaast krijgt iedere deelnemende ploeg een aandenken aan de dag. Locatie is de Deltastraat 8 in Zierikzee.

Programmaboekje Onderlinge Zeeuwse Jeugdbrandweer Vaardigheidstoets Zierikzee 2016  | Download |

Delen op social media: